Besplatna edukacija za mlade nezaposlene agronome

Udruženje građana Nešto Više najavljuje stručnu edukaciju za potencijalne savjetnike iz organske proizvodnje.

Edukacija će se održati u uredu UG Nešto Više Mostar, u subotu, 30.05.2015. godine, od 09 h do 17 h, a uključit će teoretski dio u trajanju od 6 h (učionica), te praktični-terenski dio u trajanju od 2 h (obilazak terena u blizini Mostara).

Teme koje će biti obuhvaćene su: organsko povrtlarstvo, voćarstvo, ljekovito/aromatično bilje, te pčelarstvo. Edukaciju će predvoditi stručnjak za organsko certificiranje u BiH, mr. Ešref Maksumić.

Edukacija je namijenjena svršenim agronomima i studentima završne godine agronomije, koji nemaju iskustva u radu (u struci). Edukacija se odvija u Mostaru, ali su i sudionici iz drugih gradova dobrodošli da nam se pridruže, ukoliko ispunjavaju spomenute uvjete, navodi se u priopćenju.

Prijave se primaju isključivo na e-mail: sanjadjermanovic@nestovise.org, u kojem obavezno navedite svoj broj telefona. Broj mjesta je ograničen!

Edukacija se organizira u okviru projekta “Podrška razvoju poljoprivrede u Hercegovini” kojeg implementira UG Nešto Više, a podržava Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID).

– See more at: http://www.mreza-mira.net/18311-besplatna-edukacija-za-mlade-nezaposlene-agronome/#sthash.ttMGMGBt.HUeBiJ50.dpuf

Leave a Reply

Your email address will not be published.